HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL UDEAREALERNE?

 

Vi er et alsidigt firma der bl.a. arbejder med anlæggelse af terrasser, indkørsler og græsplæner.

 

Vi udfører belægnings-og flisearbejde, brolægning, støttemure, anlæggelse af græsplæner, også rullegræs, rydning af træer og buske, opgravning eller rodfræsning af rødder.

 

Inden for det grønne udfører vi græsklipning, hækklipning, samt almindelig vedligeholdelse, eller havepasning.

 

Vi servicerer både private og firmaer med pasning af grønne arealer og renholdelse af fortove, stier, parkeringspladser, m.m.

 

Vi udfører altid vores arbejde ordentligt og samvittighedsfuldt og leverer topservice for vore kunder.

 

Kontakt os hvis du har noget vi kan hjælpe med, intet er for småt, og du kan altid få et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Indehaver Peter Hansen

Peter Hansen er uddannet anlægsgartner fra Beder Gartnerskole i 1996 og har siden arbejdet med de mange sider af faget.

Firmaet Anlægsgartner Peter Hansen blev stiftet i 2006 med base i Odder og omegn og havde dengang hovedvægt på det grønne arbejde inden for havearbejde. Siden er firmaet vokset og beskæftiger i dag 3 mand og 1 elev.

Arbejdet er i dag alt inden for anlægsgartnerfaget både belægninger, støttemurer, træfældning, græsslåning, hækklipning, vedligeholdelse og meget andet.

Vi har stadig vores base i Odder som et godt lokalt firma, men udfører også arbejde i Aarhus, Skanderborg og Horsens området.

Dengang som nu, har vores faglige stolthed og kundeservice en central plads i arbejdet, uanset om du er privatperson eller virksomhed.Kontakt os gerne og lad os vise hvad vi kan hjælpe med!

Vi informerer

Mangler I flis til haven ?

Læs mere …

Dummy - ny på vej ....

Læs mere …

Serviceaftaler i Odder Kommune.

Læs mere …